In deze blogpost vertel ik jou over de producten die ik ontving van Natural Noah. Natural Noah benaderde mij en stelde mij de vraag of ik bekend was met hun producten. Dit was ik niet, maar wat zij erover vertelde maakte mij wel erg nieuwsgierig. Het zijn namelijk producten die erg goed aansluiten bij mijn levensstijl en zo ook bij veel van jullie die met regelmaat mijn blogs lezen en mijn recepten thuis maken! 🙂

Natural Noah is een bedrijf dat zich specialiseert in natuurlijke producten. Deze bevatten geen toevoegingen, bewaarmiddelen, een smaak, geur, zoet of kleurstof. 100% plantaardig en natuurlijk. Dit maakt het voor veel mensen geschikt! Ik vertel je verderop in deze blogpost over hoe ik de producten ben gaan gebruiken en waarom ik ervoor kies deze te gebruiken.

Benieuwd naar dit Golden Glow Latte recept? Lees dan gauw verder!

Zie pagina 2 van deze blogpost

De producten

Ik kreeg een aantal van hun ‘food’ lijn producten om uit te proberen en wat ben ik hier positief over! Met die reden ook dat ik nu met jullie dit mag delen in een blogpost. Het gaat hier om de volgende producten die individueel gebruikt kunnen worden.

Elk product heeft een unieke samenstelling van ingrediënten (superfoods). Deze zijn allemaal gericht op het herstellen, verbeteren of behouden van een gezond lichaam en geest. Mijn twee favoriete zijn de Golden Glow en de Clean Protein! Verder in de blogpost vertel ik je ook waarom!

Superfood?

De poeders van Natural Noah vallen in de categorie; superfoods. Superfoods zijn ingrediënten die een hoog gehalte aan goede voedingsstoffen en antioxidanten bevatten. Deze hebben allerlei positieve effecten op de gezondheid. Een hoog gehalte van een goede voedingsstoffen zoals bijvoorbeeld vitamine, mineralen of antioxidanten bevorderen een algehele gezondheid. Deze kunnen mogelijk o.a. de slaapkwaliteit verbeteren, het verouderingsproces vertragen en de kwaliteit van hart- en vaten verbeteren. Het is dus super om superfoods toe te voegen aan je dagelijkse leven. 🙂

Zelf ben ik een groot voorstander van superfoods. Ik neem ze dagelijks in verschillende vormen en heb er veel profijt van. Sinds ik gezondere keuzes ben gaan maken die invloed hebben op mijn dagelijkse leven, heb ik echt ervaren dat mijn kwaliteit van leven, lichamelijke en mentale gezondheid sterk is verbeterd.

Plantaardig, vegan en puur

Tegenwoordig zijn we allemaal opzoek naar producten die niet alleen goed zijn voor onszelf maar ook een steentje bijdragen aan het behoud van het milieu en die bio afbreekbaar zijn. Natural Noah heeft hier met het design van hun composteerbare zakken en hun pure poeders goed over nagedacht. Zelf vind ik het ook erg belangrijk dat ik producten gebruik die geproduceerd zijn met oog voor klimaat en milieu. Zo min mogelijk verspilling en zo veel mogelijk gebruik van natuurlijke grondstoffen. Dit is één van de punten waarop ik de producten van Natural Noah hoog vind scoren. Er is goed over nagedacht, waardoor ik ze met een gerust hart heb kunnen gebruiken.

De personen achter Natural Noah

Ilyas en Talia zijn fanatieke sporters en houden ervan de natuur te ontdekken. Samen zijn zij het team achter Natural Noah. De producten van Naturel Noah hebben een positieve invloed op de gezondheid en sportprestatie van mensen. Iets waar Talia met haar achtergrond als gezondheidsconsulent en haar opleiding in orthomoleculaire voedingsleer, van alles over weet. Er is veel aandacht en deskundigheid besteedt aan het ontwikkelen van de producten en het uiteindelijke aanbod van Natural Noah. Dit aanbod is altijd in ontwikkeling en dat maakt het van topkwaliteit.

Waarom gebruik maken van superfood poeders?

Werken aan gezondheid en levenskwaliteit is voor mij ontzettend belangrijk. Middels mijn blog en instagram @lifewithmina_com deel ik van alles rondom het ontwikkelen van een gezond, positief en gelukkig leven. Het ontwikkelen van een gezond lichaam gebeurt naar mijn mening van binnenuit. Het lichaam vraagt om stoffen die ervoor zorgen dat de kwaliteit van je lichaam van binnenuit ondersteund wordt en behouden blijft. Net als alles wat ons dierbaar is, wil je er goed voor zorgen. En wat is er nou dierbaarder dan je eigen lichaam?

De producten van Natural Noah bevorderen de weerstand, zijn ontstekingsremmend, anti- verouderend en houden je energieniveau op pijl. Dit komt door de inhoud van de producten. Hier schrijf ik meer over verderop in deze blogpost.

Hoe deze poeders eventueel te gebruiken

Natural Noah deelt op hun website tips over hoe je de poeders in het dagelijkse leven kunt gebruiken door je maaltijden heen. Je kunt de Clean Green bijvoorbeeld toevoegen aan je green smoothie. Zo heb ik een smoothie recept op de blog waar de Clean Green perfect bij zou passen! Klik voor dat recept hier.

De Clean Protein is perfect om mee te bakken! Voeg simpelweg wat Clean Protein toe aan je gebaksbeslag en je verrijkt je gebak met plantaardige eiwitten die de bouwstenen zijn voor je spieren. Ideaal ook voor sporter die de nodige energie vóór of na hun training wel kunnen gebruiken.

De voordelen van het gebruik!

Elk product bevat een combinatie van verschillende ingrediënten die bijdragen aan een gezonder en fitter lichaam en geest. Zelf ben ik ontzettend blij met de Golden Glow. Deze bevat een combinatie van zes verschillende superfoods die niet alleen ontstekingsremmend werken maar ook je stressniveau verlagen en de nachtrust bevorderen. Nu dat ik kortgeleden moeder ben geworden heb ik al deze voordelen zeker nodig! 🙂

Mijn favorieten en hoe ik deze gebruik!

Zoals ik in deze blogpost al noemde ben ik een groot fan van de Golden Glow. Het is een fijne combinatie van superfoods die mij ontzettend helpen. Nu helemaal dat ik weinig rust ervaar in mijn nieuwe rol als ouder. Had ik jullie ook al verteld dat de producten naast hun goede eigenschappen ook gewoon lekker zijn? Ik heb vaak genoeg meegemaakt dat ik het product misschien wel heel gezond vond, maar dat de smaak helaas achterbleef.

Gelukkig heb ik dat hier niet ervaren! De Golden Glow is heerlijk als start van je drukke dag. Even een warm rust moment voor jezelf. Zie de volgende pagina van deze blog voor het Golden Glow Latte recept!

Met de Clean Protein kan ik goed uit de voeten. Met de andere producten net zo! Maar met eiwitpoeder doe ik nou eenmaal erg veel. Dat zie je ook terug in mijn recepten op de blog. Op de tweede pagina van deze blogpost deel ik ook een makkelijk en gezond smoothie recept met jullie. Hierin gebruik ik dan natuurlijk de Clean Protein van Natural Noah.

Beniewd!

Ik ben erg benieuwd naar jullie. Gebruik je zelf eiwitpoeder of superfoods in je dagelijkse leven? Of ben je hierin nog niet zo bekend? Ik raad je aan om een kijkje te nemen op de website en instagram pagina @natural.noah voor meer informatie hierover! Wellicht is het ook iets voor jou? Laat mij ook zeker onder deze blogpost of op instagram weten wat je van dit artikel vond!

Vergeet de recepten niet te bekijken en natuurlijk te maken, ze zijn erg lekker! Golden Glow Latte en een bonus Tropical Smoothie!

Zie pagina twee