Wat je doel ook is! Afvallen, op gewicht blijven of rondom voor jezelf zorgen. Deze groene power smoothie is perfect als ontbijt of maaltijd ‘vervanger’. Ik ben er deze afgelopen weken weer mee begonnen. Grotendeels omdat ik zwanger ben en mijn kindje zo ná de eerste trimester weer volop de vitamine en mineralen wil meegeven die ze kan gebruiken. De eerste trimester zat ik namelijk voornamelijk aan de patat en pizza.

Deze groene power smoothie is dus een perfecte balans op je dag. Het bevat vezels, gezonde vetten, eiwitten en vitamine. Alles wat je vol houd en ervoor zorgt dat je cravings een halt toe kan roepen. Geen ongezonde trek meer. Vooral wanneer je hier ‘s ochtends al mee begint. Er komen nog veel meer power smoothies aan! Dus houd je schrap voor meer gezonds zo met de lente in aantocht.

Ingrediënten:

  • 3 stronken bleekselderij
  • Een halve granny Smith appel
  • Een kwart biologische citroen
  • Twee plakjes biologische gember
  • 100 gram verse bladspinazie of boerenkool
  • 250 ml amandelmelk of een andere notenmelk (water kan ook)
  • Een halve theelepel Spirulina poeder
  • 1 schep eiwitpoeder naar keuze
  • 1 eetlepel lijnzaad
  • 1 schep collageen poeder (optioneel)

Blenden maar

Uiteraard spreekt dit groene power smoothie recept voor zich. Doe alles bij elkaar in een blender en blend tot het glad is! Ik deed dit in mijn Optimum G2.6 blender van Froothie. Een geweldige blender waar ik elke keer weer versteld van sta. Hij maakt werkelijk alles silky smooth! Soepen, smoothies en ijs vermaalt hij in maar een paar seconde tijd. Ik kan mij werkelijk geen betere blender bedenken. En vertrouw mij, ik heb er al meerdere stuk gemaakt in mijn leven 🙂

Korting bij Froothie!

Nu heb ik dus een leuke kortingscode voor jullie kunnen scoren bij Froothie. Dit bedrijf stimuleert het hebben en ontwikkelen van een gezonde en evenwichtige levensstijl. Op de Froothie website delen zij zelf en meerdere foodblogger recepten die je kunt maken met gebruik van hun blenders. Je kunt daar ook recensies lezen van andere klanten. Zo krijg je een goed beeld van deze geweldige blender. Naast blenders heeft Froothie ook super juicers waarbij je groene en fruit juice kunt maken. Kortom een super bedrijf met oog voor gezondheid. Neem een kijkje via onderstaande link voor meer informatie.

Ik maakte met de blender van Froothie ook een heerlijk romige hummus. Dat recept vind je hier.