M’n lieve meisjes worden zo groot. Ik knipper met mijn ogen en er staan twee eigenzinnige dametjes voor mij die heel goed weten wat ze willen. Zo ook dat ze beide een jurkje aan willen wanneer mama dit ook heeft. Of wat glitters op willen wanneer mama wat blush op doet.

Sieraden voor jonge kinderen

Ze beginnen met de dag meer op mij te lijken en zijn daarin toch nog volledig zichzelf. Prachtig om te mogen meemaken als mama. Kaya sieraden benaderde mij kort geleden of ik een sieraad wilde uitkiezen op hun website. Ik besloot voor Noor en Yara een mooi sieraad uit te zoeken en hen deze in de ramadan maand cadeau te doen. Kaya sieraden heeft een breed assortiment aan sieraden voor (jonge) kinderen. Er was dus voldoende keuze en alles is erg mooi en tijdloos. In de maand ramadan schenken we meer aandacht aan het verrassen en laten blijken dat je de ander waardeert en van de ander houdt. Dit doen we ook door de ander iets betekenisvol cadeau te doen. Het was dus een ideaal moment om onze dochters te verrassen. Ze vonden het ook fantastisch dat ze beide het zelfde sieraad ontvingen. Elk met hun eigen naam.

Een tijdloze herinnering

Ik heb voor beide meiden gekozen voor een ketting met naam. Een prachtig sieraad wat ingegraveerd is met hun namen. Daar heb ik ook nog bedeltjes aan toegevoegd. Een klein beertjes en een parel. Klik hier voor de bedeltjes. Beide sieraden zijn verguld zilver 14K Goud.

Wat een lieve sieraden! Beide Noor en Yara waren ontzettend verrast en wilde de ketting eigenlijk niet meer af doen. Het staat ook erg lief. Beide meiden hadden al een armbandje met hun naam. Deze dragen zij op en af. Deze ketting was de perfecte aanvulling.

Je kunt de sieraden bij Kaya dus volledig personaliseren en naar eigen smaak en stijl vormgeven. Ook het feit dat deze kettingen van een goede kwaliteit zijn die lang mee gaat vind ik van belang. Zo is dit een sieraad waar ze nog jaren lang mooie herinnering aan zullen hebben.

Perfect voor jou als mama die goed weet wat bij jezelf, partner en kinderen past. Het blijft een prachtig aandenken. Hoe ik nu al zo trots ben op hun eigenzinnigheid, onbevangenheid en durf.

Wil jij nou ook je kind(eren), familielid of jezelf een sieraad cadeau doen? Kijk dan op Kaya Sieraden. Alles is met veel liefde en aandacht gemaakt. Ook kun je op de site je laten adviseren als je het lastig vindt een keuze te maken of er niet helemaal uit komt. Onder het kopje advies staan ook tips over hoe je het beste zorgen kunt voor de sieraden zodat je er zo lang mogelijk plezier van kunt hebben.